ponedeljek, december 18, 2006

LJUBLJANSKA BORZA

Danes smo opazili nadaljevanje nepotrpežljivih nakupov, kar je botrovalo k pojavu vse večjih razponov med ponudbo in povpraševanjem (npr. Melr 53k - 55k).

To je lahko že signal, da se bo nakupna mrzlica umirila...posebej če jo opazujemo preko id-ov, ki so danes več ali manj v rdečem (razen Zvona 1 ID).

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Do Novega leta je samo še nekaj trgovalnih dni da podjteja svoje bilance "poservisirajo" zato je verjetno čas da se evforija ustavi. Do vrednosti SBI20 6.500 pa tudi ni več daleč, kakor so že šlogarce napovedale Septembra meseca. Ravno tako tečaj Krke 185.000 sit. Čeprav sem si sam želel 200K. Lep pozdrav in upam da ste vseeno zadovoljni z letošnjim izkupičkom.

Igor

Anonimni pravi ...

Vprašanje koliko dopusta (beri korekcije)si bodo slovenski blue chipi vzeli.
Jih imam in mirno spim. Sem se pred parimi leti tresel pa je padlo za 25%(depresija s katero eni fajn služijo) pol pa zraslo 70%.
Privatizacija v Sloveniji je ena najlepših ¸zgodb kapitalizma. Kupujte ko se ceni prodajajte(če res morate) ko se draži (in bili boste kot jaz -v službo več ne hodim:)

 
Zgoraj zapisane misli so moje osebno razmišljanje in v nobenem primeru ne predstavljajo kakršnegakoli investicijskega priporočila. Za to se obrnite na vašega borznega posrednika...