torek, februar 20, 2007

NASVETI ZA IZBIRO VZAJEMNEGA SKLADA

Danes je mesečnik Moje Finance organiziralo 3. izobraževalni seminar na katerem sem imel predavanje na temo vzajemnih skladov in sicer kako sebi izbrati najprimernejši vzajemni sklad.

V sklopu te vsebine sem nanizal nekaj nasvetov, ki sem jih našel na naslednjih spletnih straneh:

1 komentar:

Anonimni pravi ...

/13/...glede na kompleksno problematiko,ki se pojavlja pri usklajevanju in sprejemanju Zakona o trgu finančnih instrumentov ter povečani pristojnosti in moči Združenja članov borze vrednostnih papirjev (ZČVBVP)bi lahko katero rekli,saj je tudi na podlagi tega,zelo pomembno kdo se sploh bo in pod kakšnimi pogoji ukvarjal s tem.Bodoči brokerski izpit naj bi bil segmentiran in naj bi se ločil na navadnega trgovca,investicijskega svetovalca in upravljalca premoženja.Vemo pa tudi,da smo na tem področju še daleč od ureditve na Evropskem finančnem trgu in da se hkratno s spremembami daje pri tem poslu tudi prednost vsem tujim družbam,saj se s tem lahko pri nas ukvarjajo le banke in borznoposredniške družbe.

 
Zgoraj zapisane misli so moje osebno razmišljanje in v nobenem primeru ne predstavljajo kakršnegakoli investicijskega priporočila. Za to se obrnite na vašega borznega posrednika...